Banner Houtafwerking

Gevelbekleding in hout

Geef jouw gevel karakter met een gevel in Thermowood
DE VOLLEDIGE GEVEL OF EEN GEVELDEEL

Een gevel bekleden met hout zorgt voor een natuurlijk, warm en authenthiek karakter voor jouw woning. Het gaat ook mooi samen in combinatie met geveldelen in crepi of spuitkurk om het geheel "te breken".

ONS SUCCES, JOUW VOORDEEL

Waarom hout van Cleys

  • In combinatie met gevelisolatie
  • Financiële ondersteuning via premie
  • Verschillende houtsoorten
  • Verschillende uitwerkingen
  • Verticaal of horizontaal
  • 1 gespecialiseerde ploeg enkel voor hout
  • Perfect afgewerkt
  • We brengen ook jouw vergunning in orde
ONZE HOUT REALISATIES

Talloze tevreden klanten zijn jou voorgegaan

VOOR EN NA

Wat een resultaat

Voor Na
Maak afspraak
Afspraak maken
Boek afspraak
Reviews
(40 reviews)
Dennis Wargée (Brasschaat) - "Zeer tevreden! Kon elk bouwbedrijf maar dergelijke service bieden!"
Thomas De Baets (Gent) - "Cleys heeft met de gevelrenovatie van onze rijwoning alle verwachtingen overtroffen! We apprecieerden de vlotte communicatie met alle betrokkenen, zaakvoerder, werfleider en stielmannen en de correcte planning. Diego, onze werfleider verkoopt geen praatjes maar degelijk advies vanuit de praktijk."
Cedric Van Eeckhoorn (Aalst) - "Tevreden dat we voor Cleys gekozen hebben voor deze werken."
Herman Fistels (Edegem) - "Zeer vakkundige plaatsing van de gevelisolatie tegen een competitieve prijs. Zelden meegemaakt dat er zoveel moeite werd gedaan om de overlast tot een minimum te herleiden, en alles na de werken zo netjes op te ruimen. Topwerk!"
Johan Bergmans (Deurne) - "Cleys bv heeft onze achtergevel op een professionele wijze geïsoleerd en met crepi weer toonbaar gemaakt."
Laurien Vandewalle (Kieldrecht) - "Erg tevreden over de gang van zaken, het goede contact, de nette afwerking en het mee denken met ons. Top bedrijf!"
Christine Heremans (Gent) - "Van offerte tot oplevering perfect begeleid door iedereen..vriendelijk.. hulpvaardig bij onze vragen..een top bedrijf...het eindresultaat is super bedankt aan iedereen."
Laurent Peeters (Edegem) - "Isolatie van appartementsgevel, meer dan tevreden over deze firma! Van offerte tot afwerking: professionele aanpak, steeds bereid voor meer info. Het plaatsing team werkt uitermate stipt en competent."
Valentijn Cap (Sint-Niklaas) - "Vanaf de eerste ontmoeting tot en met de oplevering van de werken verliep alles heel correct en professioneel."
Stijn Cools (Aartselaar) - "Een zeer betrouwbare partner met een correcte prijs/kwaliteit garantie. Echt een aanrader voor spuitkurk."