Banner Steenstrips

Steenstrips

Stevig isoleren met steenstrips
ALLE SOORTEN EN STIJLEN

Steenstrips zijn dunne stroken baksteen die op gevelisolatie gekleefd worden. Een goed geplaatste steenstrip-gevel is niet te onderscheiden van een gemetste gevel. Steenstrips zijn verkrijgbaar in alle vormen, stijlen en kleuren.

WAAROM STEENSTRIPS VAN CLEYS?

Ons succes, jouw voordeel

  • Meer ruimte voor isolatie
  • Geen extra fundering nodig
  • Financiele ondersteuning via premie
  • Meest duurzame gevelafwerking
  • Meerdere leveranciers voor steenstrips
  • Totale afwerking
  • Jouw vergunning, onze zorg
  • Zowel op EPS als XPS isolatie
Kies jouw steenstrip in de textuur generator van Vandersanden.
Open generator
ZIJ GINGEN U VOOR

Ben jij de volgende met een stevig geïsoleerde gevel?

RESULTAAT

Geweldige resultaten!

Voor Na
Maak afspraak
Afspraak maken
Boek afspraak
Reviews
(40 reviews)
Dennis Wargée (Brasschaat) - "Zeer tevreden! Kon elk bouwbedrijf maar dergelijke service bieden!"
Thomas De Baets (Gent) - "Cleys heeft met de gevelrenovatie van onze rijwoning alle verwachtingen overtroffen! We apprecieerden de vlotte communicatie met alle betrokkenen, zaakvoerder, werfleider en stielmannen en de correcte planning. Diego, onze werfleider verkoopt geen praatjes maar degelijk advies vanuit de praktijk."
Cedric Van Eeckhoorn (Aalst) - "Tevreden dat we voor Cleys gekozen hebben voor deze werken."
Herman Fistels (Edegem) - "Zeer vakkundige plaatsing van de gevelisolatie tegen een competitieve prijs. Zelden meegemaakt dat er zoveel moeite werd gedaan om de overlast tot een minimum te herleiden, en alles na de werken zo netjes op te ruimen. Topwerk!"
Johan Bergmans (Deurne) - "Cleys bv heeft onze achtergevel op een professionele wijze geïsoleerd en met crepi weer toonbaar gemaakt."
Laurien Vandewalle (Kieldrecht) - "Erg tevreden over de gang van zaken, het goede contact, de nette afwerking en het mee denken met ons. Top bedrijf!"
Christine Heremans (Gent) - "Van offerte tot oplevering perfect begeleid door iedereen..vriendelijk.. hulpvaardig bij onze vragen..een top bedrijf...het eindresultaat is super bedankt aan iedereen."
Laurent Peeters (Edegem) - "Isolatie van appartementsgevel, meer dan tevreden over deze firma! Van offerte tot afwerking: professionele aanpak, steeds bereid voor meer info. Het plaatsing team werkt uitermate stipt en competent."
Valentijn Cap (Sint-Niklaas) - "Vanaf de eerste ontmoeting tot en met de oplevering van de werken verliep alles heel correct en professioneel."
Stijn Cools (Aartselaar) - "Een zeer betrouwbare partner met een correcte prijs/kwaliteit garantie. Echt een aanrader voor spuitkurk."