Banner Spuitkurk

Spuitkurk

Dé coating voor jouw woning
SPUITKURK GEVELBEKLEDING

Spuitkurk is een gevelafwerking die tal van duurzame eigenschappen combineert. Dankzij spuitkurk wordt jouw gevel slijtvast, geïsoleerd, dampopen, elastisch, ecologisch, onderhoudsvriendelijk en waterdicht. Hierdoor is spuitkurk de laatste jaren uitgegroeid tot de één van de meest populaire gevelbekledingen op de markt! Spuitkurk kan zowel rechtstreeks op de gevel gespoten worden (op baksteen, beton, hout, metaal, natuursteen, PVC...) als op gevelbepleistering en gevelisolatie.

WAAROM SPUITKURK VAN CLEYS

Ons succes, jouw voordeel

  • Kwalitatief merk Corticyte®
  • Thermisch isolerend (0,05 W/mK)
  • In 3 lagen aangebracht
  • Waterdicht & ademend
  • Grote elalsticiteit, scheurt niet
  • Beschikbaar in 26 kleuren
  • Ecologisch vervaardigd
  • Stoot -en slijtvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hecht op alle ondergronden
WERKWIJZE

Spuitkurk aanbrengen

Foto inhoud Spuitkurk
26 KLEURMOGELIJKHEDEN

Bij Cleys plaatsen we enkel spuitkurk van het kwalitatieve merk Corticyte®. Spuitkurk wordt vervaardigd met de schors van de Quercus Suber (de Kurkeik), die in Portugal groeit. De schors groeit na verloop van tijd terug aan de eik. De kurk wordt gemalen tot korrels en gemengd met een acrylaat bindmiddel op waterbasis, oliën en pigmenten. De spuitkurk wordt dan door Cleys met luchtdruk op jouw gevel gespoten in in een door jou gekozen kleur. Ontdek onze 26 kleuren hier.

RESULTAAT

Geweldige resultaten!

Voor Na
Maak afspraak
Afspraak maken
Boek afspraak
Reviews
(40 reviews)
Dennis Wargée (Brasschaat) - "Zeer tevreden! Kon elk bouwbedrijf maar dergelijke service bieden!"
Thomas De Baets (Gent) - "Cleys heeft met de gevelrenovatie van onze rijwoning alle verwachtingen overtroffen! We apprecieerden de vlotte communicatie met alle betrokkenen, zaakvoerder, werfleider en stielmannen en de correcte planning. Diego, onze werfleider verkoopt geen praatjes maar degelijk advies vanuit de praktijk."
Cedric Van Eeckhoorn (Aalst) - "Tevreden dat we voor Cleys gekozen hebben voor deze werken."
Herman Fistels (Edegem) - "Zeer vakkundige plaatsing van de gevelisolatie tegen een competitieve prijs. Zelden meegemaakt dat er zoveel moeite werd gedaan om de overlast tot een minimum te herleiden, en alles na de werken zo netjes op te ruimen. Topwerk!"
Johan Bergmans (Deurne) - "Cleys bv heeft onze achtergevel op een professionele wijze geïsoleerd en met crepi weer toonbaar gemaakt."
Laurien Vandewalle (Kieldrecht) - "Erg tevreden over de gang van zaken, het goede contact, de nette afwerking en het mee denken met ons. Top bedrijf!"
Christine Heremans (Gent) - "Van offerte tot oplevering perfect begeleid door iedereen..vriendelijk.. hulpvaardig bij onze vragen..een top bedrijf...het eindresultaat is super bedankt aan iedereen."
Laurent Peeters (Edegem) - "Isolatie van appartementsgevel, meer dan tevreden over deze firma! Van offerte tot afwerking: professionele aanpak, steeds bereid voor meer info. Het plaatsing team werkt uitermate stipt en competent."
Valentijn Cap (Sint-Niklaas) - "Vanaf de eerste ontmoeting tot en met de oplevering van de werken verliep alles heel correct en professioneel."
Stijn Cools (Aartselaar) - "Een zeer betrouwbare partner met een correcte prijs/kwaliteit garantie. Echt een aanrader voor spuitkurk."