Banner Over Ons Pagina

Over ons

Familiebedrijf gespecialiseerd in gevels
CLEYS

Bij Cleys zijn we specialist in het isoleren en afwerken van gevels. We vloeien voort uit een algemeen aannemingsbedrijf dat 25 jaar geleden werd opgericht door Kris Cleys. Hij richtte zich destijd op algemene totaalrenovaties, overheidsopdrachten en ruwbouw. Sinds 2017 hebben zonen Stefaan & Willem Cleys het roer in handen. Met nieuwe ideëen en ambities richten we ons nu op een niche in de bouwsector: gevelisolatie & gevelbepleistering. Omdat we gemerkt hebben dat klanten graag 1 aanspreekpunt hebben voor thermische isolatie, zijn ook dak en buitenschrijnwerk aan het dienstenpakket toegevoegd. Onze ervaring in algemene aannemingen komt hierbij goed van pas!

Waar we in de jaren 2000 vooral in Antwerpen actief waren, is Cleys BV nu gevestigd in Waasmunster. De centrale ligging tussen Antwerpen, Gent en Brussel, op de E17, zorgt ervoor dat we klanten over een groot deel van Vlaanderen kunnen bedienen. In 2024 werd een 2e vestiging in West-Vlaanderen (Ruiselede) geopend om onze West-Vlaamse klanten nog beter en sneller te bedienen.

Over ons werken proces
Over ons werken proces
team
Team member Stefaan Cleys
Stefaan Cleys Bestuurder
Team member Willem Cleys
Willem Cleys Bestuurder
Team member Diego Ide
Diego Ide Projectleider
Team member Anouck van der Kemp
Anouck van der Kemp Adviseur
Team member Lars Godart
Lars Godart Adviseur
Team member Matthias Aeyels
Matthias Aeyels Projectleider
Team member Ilja van den Berghe
Ilja van den Berghe Adviseur
Team member Ignace Sucaet
Ignace Sucaet Planner
Team member Jimmy Wauters
Jimmy Wauters Werfvoorbereider
Team member Iwe Kuylen
Iwe Kuylen Projectleider
Team member Hans De Wolf
Hans De Wolf Adviseur
Team member Joyce das Neves Julio
Joyce das Neves Julio Administratief bediende
GESCHIEDENIS

Cleys door de jaren heen

2000

Start als algemeen aannemingsbedrijf

Geschiedenis Start als algemeen aannemingsbedrijf
2015

Eerste crepi-gevel

Geschiedenis Eerste crepi-gevel
2020

Nieuwe hoofdzetel afrit Waasmunster

Geschiedenis Nieuwe hoofdzetel afrit Waasmunster
2020

In dienstneming eerste projectleider Diego

Geschiedenis In dienstneming eerste projectleider Diego
2022

In dienstneming eerste adviseur Anouck

Geschiedenis In dienstneming eerste adviseur Anouck
2023

In dienstneming 10e werknemer Joyce

Geschiedenis In dienstneming 10e werknemer Joyce
2024

Aankoop van 2e vestiging in Ruiselede

Geschiedenis Aankoop van 2e vestiging in Ruiselede
Reviews
(40 reviews)
Dennis Wargée (Brasschaat) - "Zeer tevreden! Kon elk bouwbedrijf maar dergelijke service bieden!"
Thomas De Baets (Gent) - "Cleys heeft met de gevelrenovatie van onze rijwoning alle verwachtingen overtroffen! We apprecieerden de vlotte communicatie met alle betrokkenen, zaakvoerder, werfleider en stielmannen en de correcte planning. Diego, onze werfleider verkoopt geen praatjes maar degelijk advies vanuit de praktijk."
Cedric Van Eeckhoorn (Aalst) - "Tevreden dat we voor Cleys gekozen hebben voor deze werken."
Herman Fistels (Edegem) - "Zeer vakkundige plaatsing van de gevelisolatie tegen een competitieve prijs. Zelden meegemaakt dat er zoveel moeite werd gedaan om de overlast tot een minimum te herleiden, en alles na de werken zo netjes op te ruimen. Topwerk!"
Johan Bergmans (Deurne) - "Cleys bv heeft onze achtergevel op een professionele wijze geïsoleerd en met crepi weer toonbaar gemaakt."
Laurien Vandewalle (Kieldrecht) - "Erg tevreden over de gang van zaken, het goede contact, de nette afwerking en het mee denken met ons. Top bedrijf!"
Christine Heremans (Gent) - "Van offerte tot oplevering perfect begeleid door iedereen..vriendelijk.. hulpvaardig bij onze vragen..een top bedrijf...het eindresultaat is super bedankt aan iedereen."
Laurent Peeters (Edegem) - "Isolatie van appartementsgevel, meer dan tevreden over deze firma! Van offerte tot afwerking: professionele aanpak, steeds bereid voor meer info. Het plaatsing team werkt uitermate stipt en competent."
Valentijn Cap (Sint-Niklaas) - "Vanaf de eerste ontmoeting tot en met de oplevering van de werken verliep alles heel correct en professioneel."
Stijn Cools (Aartselaar) - "Een zeer betrouwbare partner met een correcte prijs/kwaliteit garantie. Echt een aanrader voor spuitkurk."