Banner Isolatie

Isolatie

Wij isoleren de volledige buitenschil van jouw woning
ISOLEREN LANGS DE BUITENKANT

Bij Cleys zijn we specialist in het isoleren van de gevel, het dak en de ramen & deuren van jouw woning. 1 aanspreekpunt voor de volledige buitenisolatie van jouw woning. Zo bespaar je kosten, zorgen, tijd en energie met Cleys. Na de oplevering voorzien we jou van alle nodige attesten voor het aanvragen van jouw isolatie premies.

ONS SUCCES, JOUW VOORDEEL

Waarom isoleren met Cleys?

 • Geen koudebruggen
 • Grote besparing op energie
 • Verschillende afwerkmogelijkheden
 • Jouw vergunning, onze zorg
 • Financiële ondersteuning via premie
 • Topafwerking en aansluiting
 • Grote verbetering EPC
 • 10 jaar garantie
 • Al 25 jaar betrouwbaar
 • Grote meerwaarde voor jouw woning
 • Jouw woning klaar voor 2050
Afbeelding calculator

Bereken de prijs voor jouw nieuwe gevel

VRAAG 1

Gaat het om een nieuwbouw gevelbekleding of wens je gevels te renoveren

VRAAG 2

Welke afwerking wens je op je gevel?

VOOR & NA

Geweldige resultaten!

Voor Na
Maak afspraak
Afspraak maken
Boek afspraak
Reviews
(40 reviews)
Dennis Wargée (Brasschaat) - "Zeer tevreden! Kon elk bouwbedrijf maar dergelijke service bieden!"
Thomas De Baets (Gent) - "Cleys heeft met de gevelrenovatie van onze rijwoning alle verwachtingen overtroffen! We apprecieerden de vlotte communicatie met alle betrokkenen, zaakvoerder, werfleider en stielmannen en de correcte planning. Diego, onze werfleider verkoopt geen praatjes maar degelijk advies vanuit de praktijk."
Cedric Van Eeckhoorn (Aalst) - "Tevreden dat we voor Cleys gekozen hebben voor deze werken."
Herman Fistels (Edegem) - "Zeer vakkundige plaatsing van de gevelisolatie tegen een competitieve prijs. Zelden meegemaakt dat er zoveel moeite werd gedaan om de overlast tot een minimum te herleiden, en alles na de werken zo netjes op te ruimen. Topwerk!"
Johan Bergmans (Deurne) - "Cleys bv heeft onze achtergevel op een professionele wijze geïsoleerd en met crepi weer toonbaar gemaakt."
Laurien Vandewalle (Kieldrecht) - "Erg tevreden over de gang van zaken, het goede contact, de nette afwerking en het mee denken met ons. Top bedrijf!"
Christine Heremans (Gent) - "Van offerte tot oplevering perfect begeleid door iedereen..vriendelijk.. hulpvaardig bij onze vragen..een top bedrijf...het eindresultaat is super bedankt aan iedereen."
Laurent Peeters (Edegem) - "Isolatie van appartementsgevel, meer dan tevreden over deze firma! Van offerte tot afwerking: professionele aanpak, steeds bereid voor meer info. Het plaatsing team werkt uitermate stipt en competent."
Valentijn Cap (Sint-Niklaas) - "Vanaf de eerste ontmoeting tot en met de oplevering van de werken verliep alles heel correct en professioneel."
Stijn Cools (Aartselaar) - "Een zeer betrouwbare partner met een correcte prijs/kwaliteit garantie. Echt een aanrader voor spuitkurk."