Banner Dakisolatie, Gevelisolatie & Crepi - Waregem

Dakisolatie, Gevelisolatie & Crepi - Waregem

Een (k)oude gevel krijgt een mooie, warme opwaardering
GALLERIJ
Foto Project details
Foto Project details
Foto Project details
Foto Project details
Foto Project details
Foto Project details
Foto Project details
CLEYS
Type project
Gevelisolatie + crepi + plat dak
Korrel & Kleur
1,5mm - 78P3
Extra's
Dakgoot afwerking binnenkant met EPDM en zink profiel + granulaatkorrel plint
Oppervlakte in m2
115
Opdrachtgever
Dhr. Poulain
Ligging
Waregem
Architect
Er is niet met een architect gewerkt
Aanvang der werken
Februari 2024
Uitvoeringstermijn
2 weken
CLEYS

De waterdichting en afwerking van de dakgoot én het isoleren en waterdicht maken van het platte dak in een periode met veel regenval. Dat was de grootste uitdaging tijdens dit mooie project.

VOOR EN NA

Wat een resultaat

Voor Na
Reviews
(52 reviews)
Dennis Wargée (Brasschaat) - "Zeer tevreden! Kon elk bouwbedrijf maar dergelijke service bieden!"
Thomas De Baets (Gent) - "Cleys heeft met de gevelrenovatie van onze rijwoning alle verwachtingen overtroffen! We apprecieerden de vlotte communicatie met alle betrokkenen, zaakvoerder, werfleider en stielmannen en de correcte planning. Diego, onze werfleider verkoopt geen praatjes maar degelijk advies vanuit de praktijk."
Cedric Van Eeckhoorn (Aalst) - "Tevreden dat we voor Cleys gekozen hebben voor deze werken."
Herman Fistels (Edegem) - "Zeer vakkundige plaatsing van de gevelisolatie tegen een competitieve prijs. Zelden meegemaakt dat er zoveel moeite werd gedaan om de overlast tot een minimum te herleiden, en alles na de werken zo netjes op te ruimen. Topwerk!"
Johan Bergmans (Deurne) - "Cleys bv heeft onze achtergevel op een professionele wijze geïsoleerd en met crepi weer toonbaar gemaakt."
Laurien Vandewalle (Kieldrecht) - "Erg tevreden over de gang van zaken, het goede contact, de nette afwerking en het mee denken met ons. Top bedrijf!"
Christine Heremans (Gent) - "Van offerte tot oplevering perfect begeleid door iedereen..vriendelijk.. hulpvaardig bij onze vragen..een top bedrijf...het eindresultaat is super bedankt aan iedereen."
Laurent Peeters (Edegem) - "Isolatie van appartementsgevel, meer dan tevreden over deze firma! Van offerte tot afwerking: professionele aanpak, steeds bereid voor meer info. Het plaatsing team werkt uitermate stipt en competent."
Valentijn Cap (Sint-Niklaas) - "Vanaf de eerste ontmoeting tot en met de oplevering van de werken verliep alles heel correct en professioneel."
Stijn Cools (Aartselaar) - "Een zeer betrouwbare partner met een correcte prijs/kwaliteit garantie. Echt een aanrader voor spuitkurk."