Banner Gevelisolatie, Dakisolatie, Ramen & Deuren - Kieldrecht

Gevelisolatie, Dakisolatie, Ramen & Deuren - Kieldrecht

De volledige buitenschil van deze woning werd door ons aangepakt
Beelden
Foto Project details
Foto Project details
Foto Project details
Foto Project details
Foto Project details
Foto Project details
Foto Project details
Foto Project details
Foto Project details
Foto Project details
Foto Project details
CLEYS
Type project
Gevel + dak + buitenschrijnwerk isolatie
Korrel & kleur
1.5mm - standaard wit, ramen: PVC Ideal 4000 (Jet Black), Stormpan 44 Koramic mat zwart, Voordeur meranti
Extra's
Plint in blauwe steen, zonnepanelen, regenafvoerbuis in zink, raamdorpels in blauwe steen, hanggoot in zink, boordplank onder dak.
Oppervlakte gevel & dak
390
Opdrachtgever
Dhr. Vlegels
Ligging
Kieldrecht
Architect
P. Dewit
Aanvang der werken
December 2023
Uitvoeringstermijn
1 maand
CLEYS

Het winterse weer helpt uiteraard niet mee tijdens werken aan de buitenschil. Er werd telkens mooi gewacht op de juiste omstandigheden om deze woning af te werken!

VOOR EN NA

Wat een resultaat

Voor Na
Reviews
(52 reviews)
Dennis Wargée (Brasschaat) - "Zeer tevreden! Kon elk bouwbedrijf maar dergelijke service bieden!"
Thomas De Baets (Gent) - "Cleys heeft met de gevelrenovatie van onze rijwoning alle verwachtingen overtroffen! We apprecieerden de vlotte communicatie met alle betrokkenen, zaakvoerder, werfleider en stielmannen en de correcte planning. Diego, onze werfleider verkoopt geen praatjes maar degelijk advies vanuit de praktijk."
Cedric Van Eeckhoorn (Aalst) - "Tevreden dat we voor Cleys gekozen hebben voor deze werken."
Herman Fistels (Edegem) - "Zeer vakkundige plaatsing van de gevelisolatie tegen een competitieve prijs. Zelden meegemaakt dat er zoveel moeite werd gedaan om de overlast tot een minimum te herleiden, en alles na de werken zo netjes op te ruimen. Topwerk!"
Johan Bergmans (Deurne) - "Cleys bv heeft onze achtergevel op een professionele wijze geïsoleerd en met crepi weer toonbaar gemaakt."
Laurien Vandewalle (Kieldrecht) - "Erg tevreden over de gang van zaken, het goede contact, de nette afwerking en het mee denken met ons. Top bedrijf!"
Christine Heremans (Gent) - "Van offerte tot oplevering perfect begeleid door iedereen..vriendelijk.. hulpvaardig bij onze vragen..een top bedrijf...het eindresultaat is super bedankt aan iedereen."
Laurent Peeters (Edegem) - "Isolatie van appartementsgevel, meer dan tevreden over deze firma! Van offerte tot afwerking: professionele aanpak, steeds bereid voor meer info. Het plaatsing team werkt uitermate stipt en competent."
Valentijn Cap (Sint-Niklaas) - "Vanaf de eerste ontmoeting tot en met de oplevering van de werken verliep alles heel correct en professioneel."
Stijn Cools (Aartselaar) - "Een zeer betrouwbare partner met een correcte prijs/kwaliteit garantie. Echt een aanrader voor spuitkurk."