Banner Spuitkurk rechtstreeks - Belsele

Spuitkurk rechtstreeks - Belsele

Mooie spuitkurk renovatie dichtij onze thuishaven
BEELDEN
Foto Project details
Foto Project details
Foto Project details
Foto Project details
Foto Project details
Foto Project details
CLEYS
Type project
Spuitkurk rechtstreeks op gevelsteen
Oppervlakte in m2
80
Architect
Geen
Kleur & korrel
Camel - standaard korrel
Opdrachtgever
Mr. De Bock
Aanvang der werken
Mei 2024
Extra's
Plint in andere kleur spuitkurk
Ligging
Belsele
Duurtijd
2 werkdagen
CLEYS

Door het natte weer moesten we de werken even uitstellen. Spuitkurk is namelijk heel gevoelig aan vocht bij de plaatsing. Toen het enkele dagen aan een stuk droog was hebben we niet getwijfeld om dit project uit te voeren.

VOOR EN NA

Wat een resultaat

Voor Na
Reviews
(52 reviews)
Dennis Wargée (Brasschaat) - "Zeer tevreden! Kon elk bouwbedrijf maar dergelijke service bieden!"
Thomas De Baets (Gent) - "Cleys heeft met de gevelrenovatie van onze rijwoning alle verwachtingen overtroffen! We apprecieerden de vlotte communicatie met alle betrokkenen, zaakvoerder, werfleider en stielmannen en de correcte planning. Diego, onze werfleider verkoopt geen praatjes maar degelijk advies vanuit de praktijk."
Cedric Van Eeckhoorn (Aalst) - "Tevreden dat we voor Cleys gekozen hebben voor deze werken."
Herman Fistels (Edegem) - "Zeer vakkundige plaatsing van de gevelisolatie tegen een competitieve prijs. Zelden meegemaakt dat er zoveel moeite werd gedaan om de overlast tot een minimum te herleiden, en alles na de werken zo netjes op te ruimen. Topwerk!"
Johan Bergmans (Deurne) - "Cleys bv heeft onze achtergevel op een professionele wijze geïsoleerd en met crepi weer toonbaar gemaakt."
Laurien Vandewalle (Kieldrecht) - "Erg tevreden over de gang van zaken, het goede contact, de nette afwerking en het mee denken met ons. Top bedrijf!"
Christine Heremans (Gent) - "Van offerte tot oplevering perfect begeleid door iedereen..vriendelijk.. hulpvaardig bij onze vragen..een top bedrijf...het eindresultaat is super bedankt aan iedereen."
Laurent Peeters (Edegem) - "Isolatie van appartementsgevel, meer dan tevreden over deze firma! Van offerte tot afwerking: professionele aanpak, steeds bereid voor meer info. Het plaatsing team werkt uitermate stipt en competent."
Valentijn Cap (Sint-Niklaas) - "Vanaf de eerste ontmoeting tot en met de oplevering van de werken verliep alles heel correct en professioneel."
Stijn Cools (Aartselaar) - "Een zeer betrouwbare partner met een correcte prijs/kwaliteit garantie. Echt een aanrader voor spuitkurk."