Banner Dakwerken

Dakwerken

Zit op je gemak met een isolerend, waterdicht dak
ISOLEREND EN WATERDICHT

Tot 35% aan verloren energie kan je besparen door het isoleren van jouw dak. Zo geniet je ook van een aangenaam binnenklimaat. Het isoleren van jouw dak is altijd een slimme investering, en je wordt ook nog eens gesteund door de overheid met een hoge premie.

ONS SUCCES, JOUW VOORDEEL

Waarom dakisolatie met Cleys?

 • Grote meerwaarde woning
 • In combinatie met gevelisolatie
 • Snelle uitvoering
 • Klaar voor 2050
 • Nieuwe look modern of klassiek
 • Betere EPC
 • Slimme investering
 • Financiele ondersteuning via premie
HOE WERKT HET
Hoe het werkt isolatie 1 2 3 4
 • 1
  Afbraak
  Huidige dak afdichting verwijderen tot op de houtstructuur
 • 2
  Isoleren
 • 3
  Onderdak
 • 4
  Afdichting
Foto inhoud Dakwerken
DE ISOLATIEWAARDE VAN JOUW DAK

Wanneer je jouw dak isoleert met een met een R-waarde van 4,5 heb je een recht op de isolatiepremie van de Vlaamse overheid. Standaard plaatsen wij hiervoor 12cm PIR-isolatie op jouw dak (R-waarde 5,0). Met die laatste R-waarde is jouw dak direct in orde voor de lange termijnnormen van 2050. Hierdoor zal jouw woning behoorlijk in waarde stijgen op de vastgoedmarkt. 

RESULTAAT

Voor en na

Voor Na
Maak afspraak
Afspraak maken
Boek afspraak
Reviews
(40 reviews)
Dennis Wargée (Brasschaat) - "Zeer tevreden! Kon elk bouwbedrijf maar dergelijke service bieden!"
Thomas De Baets (Gent) - "Cleys heeft met de gevelrenovatie van onze rijwoning alle verwachtingen overtroffen! We apprecieerden de vlotte communicatie met alle betrokkenen, zaakvoerder, werfleider en stielmannen en de correcte planning. Diego, onze werfleider verkoopt geen praatjes maar degelijk advies vanuit de praktijk."
Cedric Van Eeckhoorn (Aalst) - "Tevreden dat we voor Cleys gekozen hebben voor deze werken."
Herman Fistels (Edegem) - "Zeer vakkundige plaatsing van de gevelisolatie tegen een competitieve prijs. Zelden meegemaakt dat er zoveel moeite werd gedaan om de overlast tot een minimum te herleiden, en alles na de werken zo netjes op te ruimen. Topwerk!"
Johan Bergmans (Deurne) - "Cleys bv heeft onze achtergevel op een professionele wijze geïsoleerd en met crepi weer toonbaar gemaakt."
Laurien Vandewalle (Kieldrecht) - "Erg tevreden over de gang van zaken, het goede contact, de nette afwerking en het mee denken met ons. Top bedrijf!"
Christine Heremans (Gent) - "Van offerte tot oplevering perfect begeleid door iedereen..vriendelijk.. hulpvaardig bij onze vragen..een top bedrijf...het eindresultaat is super bedankt aan iedereen."
Laurent Peeters (Edegem) - "Isolatie van appartementsgevel, meer dan tevreden over deze firma! Van offerte tot afwerking: professionele aanpak, steeds bereid voor meer info. Het plaatsing team werkt uitermate stipt en competent."
Valentijn Cap (Sint-Niklaas) - "Vanaf de eerste ontmoeting tot en met de oplevering van de werken verliep alles heel correct en professioneel."
Stijn Cools (Aartselaar) - "Een zeer betrouwbare partner met een correcte prijs/kwaliteit garantie. Echt een aanrader voor spuitkurk."